NA24.no

Mer knas fra Kellogg's

Sist oppdatert:
2007 ble frokostblanding-selskapets beste på fem år.

I 2002 solgte Nordisk Kellogg's Norge cornflakes og andre frokostblandinger for 78,6 millioner og satt igjen med 9,3 millioner.

NA24 - din næringslivsavis

Siden har overskuddene vært magre, og i 2003 tapte selskapet 6,2 millioner. Men i fjor ble overskuddet nesten fire millioner av en omsetning på 79,4 millioner.

Pengene går inn i egenkapitalen, og det trengs. Nordisk Kellogg's Norge hadde ved årsskiftet 56 millioner i negativ egenkapital og 65,3 millioner i gjeld. Mesteparten er gjeld til konsernselskaper.

- Filialens ambisjon er å fastholde, samt videreutvikle sin posisjon som en av de ledende aktørene innenfor Fast Moving Consumer Goods i Norge, skriver styret i årsberetningen.

Omsetningen økte med 5,1 millioner i fjor, og overskuddet ble nesten 3,3 millioner høyere enn året før.

Det verdenskjente Kellogg's-merket stammer fra Battle Creek i Michigan i USA. Brødrene Kellogg jobbet på helsesanatoriet The San, hvor de tidlig på 1900-tallet serverte kornbaserte produkter til sanatoriets gjester, ifølge selskapets hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere