NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%

Mer larm i Dagbladet

Sist oppdatert:
Avisen har inngått en samarbeidsavtale med by:Larm de neste tre årene.

Avtalen gir Dagbladet status som hovedsponsor. Og skal vi tro meldingen fra avisen passer det perfekt.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

- By:Larm gir oss en god arena å vise oss fram på som Norges beste musikk- og kulturavis, sier Cecilie Hærdig, sponsorsjef i Dagbladet.

Sponsorsjefen mener Dagbladets satsning på ulike musikkfestivaler har bidratt sterkt til å posisjonere avisen innenfor kultur.

- Musikk er et sentralt område i avisas kulturdekning og godt stoff for våre lesere. Målsettingene for samarbeidet er blant annen utvikling av aktiviteter som skal bidra til å gjøre opplevelsen for publikum under by:Larm enda bedre, hevder Hærdig.

Det er godt å være sammen igjen forteller by:Larm-grunnlegger.

- By:Larm er stolte over å igjen samarbeide med Dagbladet. Dagbladet tok tidlig by:Larm på alvor og var vår første store mediesamarbeidspartner fra 1998-2001. Vi er nå tilbake der vi startet og ser fram til et godt og fruktbart samarbeid til beste for publikum og norsk musikk, sier grunnleggeren, Erlend Mogård Larsen, som til daglig leder by:Larm.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere