*Nettavisen* Økonomi.

Mest hatet i verden

Ryanair har blitt kåret til verdens minst likte flyselskap.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Det er nettreiseserviceselskapet TripAdvisor som gjennom en kåring, med 4.000 av sine brukere, har kommet frem til at selskapet er verstingen i bransjen, ifølge BBC.

NA24 - din næringslivsavis

Det er spesielt den trange seteplassen, uvennlige ansatte og stadige avgangsforsinkelser som fører det irske lavprisselskapet til topps.

Men Ryanair er ikke det eneste lavprisselskapet som kommer dårlig ut i kåringen. Konkurrenten Easyjet ble nemlig stemt til verdens nest minst likte selskap.

Det flyselskapet som ble kåret til verdens beste var British Airways.

- Passasjerene bryr seg ikke
En talskvinne for Ryanair argumenterte med at de må gjøre noe riktig, ettersom selskapet er forventet til å frakte 42 millioner passasjerer dette året alene.

- Ryanair frakter flere britiske passasjerer enn noe annet flyselskap fordi det har både de billigste reisene og den beste punktligheten og passasjerene ignorer irrelevante og grunnløse undersøkelser, sier selskapet, ifølge BBC.

Kontroversielt selskap
Ryanair har flere ganger vist seg som et kontroversielt selskap. Selskapets toppsjef Michael O'Leary har flere ganger kritisert både konkurrenter og industrien, mens hans egne ansatte har klaget på lave lønninger, overarbeid og at de selv må betale for både opplæring og uniformer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag