NA24.no

Michael Kors og Jimmi Choo slutter å bruke dyrepels


SLUTTER MED PELS: Michael Kors slutter å bruke dyrepels i produktene sine. Dette er Michael Kors-butikken på Egertorget i Oslo.
SLUTTER MED PELS: Michael Kors slutter å bruke dyrepels i produktene sine. Dette er Michael Kors-butikken på Egertorget i Oslo. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Pelsproduksjonen fases ut i desember 2018.

Designermerket Michael Kors, som også eier Jimmy Choo, skal slutte å bruke pels i sine produkter, skriver Business Wire.

- Det gleder meg å fortelle at selskapet nå har forpliktet seg til å ikke bruke dyrepels i våre Michael Kors- og Jimmy Choo-kolleksjoner. Denne avgjørelsen markerer et nytt kapittel når selskapet nå fortsetter å utvikle sin bruk av innovative materialer, sier administrerende direktør, John D. Idol.

På grunn av teknologiske fremskritt i selskapets fabrikker, kan Michael Kors nå benytte seg av nye teknikker og materialer - og dermed unngå å bruke dyrepels.

- Vi kommer til å vise frem de nye teknikkene våre i de kommende visningene våre i februar, sier Michael Kors.

DESIGNEREN: Michael Kors sier de vil vise frem de nye teknikkene sine i februar.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere