Midelfart og Trøim søker ny hushjelp

SØKER HUSHJELP: Her er Tor Olav Trøim og Celina Midelfart på vei til et arrangement i Oslo i 2013.

SØKER HUSHJELP: Her er Tor Olav Trøim og Celina Midelfart på vei til et arrangement i Oslo i 2013. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Arbeidet vil bestå av vanlig husarbeid, enkel matlaging, samt barnepass.

04.03.15 19:56

Nå kan du sikre deg en sommerjobb litt utenom det vanlige. Tor Olav Trøim (52) og Celina Midelfart (42) søker hushjelp til sitt sommerhus i ferieparadiset Kragerø.

Se annonsen nederst i saken

Superparet har rykket inn en annonse i lokalavisen Kragerø Blad Vestmar, og skriver at «arbeidet vil bestå av vanlig husarbeid, enkel matlaging, samt barnepass». Paret skriver at de trenger hjelp fra midten av juli til midten av august.

Fet arbeidsplass

Celina Midelfart, som har bygget opp en gigantformue på salg av kosmetikk og såpe, giftet seg med finansmannen Tor Olav Trøim høsten 2009. To år senere ble Midelfart og Trøim lykkelige foreldre til en liten gutt. Den lille gutten har nå rukket å fylle tre år.

Har du nyhetstips? Tips tommy.brakstad@nettavisen.no!

Arbeidsstedet er parets flunkende nye hytte i Portør utenfor Kragerø. Landstedet på flere hundre kvadratmeter har svømmebasseng, privat brygge og bålplass med egne glassvegger.

Hushjelp krevde millionerstatning

Det er ikke lenge siden finansparet måtte punge ut 185.000 kroner for å få et søksmålet fra en tidligere hushjelpen ut av verden.

Hushjelpen jobbet for paret i luksusboligen deres i Miami, og gikk til sak for brudd på den amerikanske arbeidsmiljøloven, manglende overtidsbetaling og usaklig oppsigelse, ifølge Dagbladet.

Hushjelpen krevde opprinnelig til sammen drøyt to millioner kroner fra kjendisparet, men satte altså strek etter å ha fått ubetalt 185.000 kroner.

LES OGSÅ: Superparet punger ut til eks-hushjelp

Tor Olav Trøim har vært John Fredriksens høyre hånd i en årrekke, og fikk med seg aksjer for 1,6 milliarder kroner i «sluttpakke» da han sluttet som ansatt i Fredriksen-selskapet Seatankers.

LES OGSÅ: Det endelige bruddet for Norges rikeste

Det har ikke lykkes Nettavisen å få kontakt med Celina Midelfart og Tor Olav Trøim.

SØKER HUSHJELP: Dette er annonsen finansparet rykket inn i lokalavisen tirsdag. Foto: (Faksimile)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.