NA24.no

Miksmaster vant kjøkkenoppdrag

Reklameannonse for Kjøkkenbyen
Reklameannonse for Kjøkkenbyen (Miksmaster)
Kommunikasjonsbyrået Miksmaster skal markedsføre Kjøkkenbyen.

I konkurranse med flere andre byråer vant Miksmaster oppdraget med å utvikle grafisk profil, webside, annonser og annet materiell for nyskapningen Kjøkkenbyen på Skøyen. Kjøkkenbyen består av kjøkkenleverandørene Huseby, Kvänum, Norema, Sigdal og Invita som alle er samlet på Skøyen.

– Vi hadde en idé om at selv om leverandørene er konkurrenter til daglig, står vi sterkere sammen. Vi gir kjøkkeninteresserte nordmenn enda bedre hjelp og service gjennom å arrangere events som blant annet Kjøkkensøndag, sier Ketill Danielsen, talsperson for Kjøkkenbyen, i en pressemelding.

Han sier Miksmaster skal bidra med alt fra strategisk utvikling og implementering av grafisk profil til utvikling av web og annet kommunikasjonsmateriell.

– Det er spennende å være med på videreutvikle Kjøkkenbyen, og alle i Miksmasters team på jobben drømmer nå om nytt kjøkken, sier Mona Wiheden, leder for reklame i Miksmaster.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere