*Nettavisen* Økonomi.

Milliardær ødela datterens bryllup

I siste minutt ble bryllupet kansellert, da brudens millardærfar krevde underholdningsbidrag fra brudgommen.

18.01.08 08:30

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Pengekrangelen førte til at bruden ble dumpet på bryllupsdagen. 28 år gamle Alexandra Fisher, advokatdatteren til den amerikanske hotellkongen Jeff Fisher, fikk aldri gjennomført giftermålet med Wall Street-traderen Josh Bailer. Bailer er velstående nok i seg selv, men i en helt annen klasse enn svigerfaren, skriver Daily Mail.

NA24 - din næringslivsavis

Det var krangler om et krav fra brudens far om en særavtale om underholdsbidrag fra Bailer som førte til at de to brudefølgene måtte sitte hver for seg i utover kvelden, hvor de «feiret» bryllupet som aldri fant sted. Bruden møtte gråtende opp i sitt selskap i svart kjole, mens brudgommen nippet til alkoholen med sin forlover og sine åtti gjester et annet sted.

Krevde bidrag
Tre dager før bryllupet skulle finne sted, hadde begge parter gått lykkelig til sinns vekk fra den undertegnede kontrakten hvor det var bekreftet enighet om at ingen av partene var nødt til å betale noen form for oppløftning om paret skulle bli skilt eller separert.

På bryllupsdagen forandret likevel ting seg. Brudgommens far, Joe, forteller til Daily Mail at velstående Jeff Fisher forlangte at Josh signerte en ny kontrakt med betingelse om å betale Alexandra underholdningsbidrag, uavhengig av arven fra Fisher.

- Bare business
Bailer kunne ikke skrive under.

- Vi er en middelklassefamilie med middelklasseverdier. Vi kom til Palm Beach for å feire det vi trodde skulle bli den beste dagen i vårt liv, men endte opp med to dager med krasse forhandlinger om en særavtale, fortviler han, og tilfører:

- Det var som en businesstransaksjon. En slik holdning er fremmed for oss. Det var så mye forhastelse fra Fishers hold, at det grenset til desperasjon.

Fisher var selv ikke tilgjengelig for kommentar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag