NA24.no

Milliardavtale for NorgesGruppen

Sist oppdatert:
Skal levere matvarer til alle Statoil-stasjoner i Norge.

NorgesGruppen har inngått avtale med Statoil Norge som grossistleverandør av mat- og kioskvarer, samt innkjøpsassistanse for deres bensinstasjoner i Norge.

NA24 - din næringslivsavis

Avtalen er treårig og har en samlet verdi på nærmere 1 milliard kroner pr år, opplyser NorgesGruppen.

- Det er en stor tillitserklæring og bli valgt som samarbeidspartner for distribusjon av mat- og kioskvarer samt innkjøpsassistanse til Statoil-kjeden. Vi ser for oss et langsiktig samarbeid som vil bety økt konkurransekraft for begge parter. Vi oppfatter Statoil-kjeden som en profesjonell aktør som stiller krav til effektive distribusjonsløsninger og høyt servicenivå. Dette stiller krav til egen organisasjon som vi er beredt på å tilfredsstille, den jobben gleder vi oss til å begynne på, sier konsernsjef Sverre Leiro i NorgesGruppen i en pressemelding.

Statoil Norge opplyser at nesten ett års forberedelse ligger til grunn for rammeavtalen som Statoil Norge nå har inngått med NorgesGruppen / ASKO. Avtalen gjelder leveranse av grossisttjenester for mat- og kioskdistribusjon samt innkjøpsassistanse i Norge til Statoil-kjedens 430 butikker i Norge.

- Det er en helhetlig vurdering av kommersielle og tekniske kriterier som ligger til grunn for Statoil-kjedens valg av NorgesGruppen / ASKO som grossistleverandør, sier administrerende direktør Dag Roger Rinde i Statoil Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere