NA24.no

Milliardkontrakt til Røkke-selskap

Aker MH i Kristiansand skal levere borepakker til to Sevan-rigger for 1,2 milliarder.

Røkke-selskapet Aker Solutions har via sitt datterselskap Aker MH i Kristiansand sikret seg to kontrakter på til sammen 1,2 milliarder kroner.

NA24 – din næringslivsavis

Aker MH skal levere komplette borepakker til to rigger Sevan Marine skal få levert i 2010 og 2011, i tillegg er det opsjon for ytterligere en levering i kontrakten. MH lever borepakke til Sevan-riggen som er ventet ferdigstilt i 2009.

- Fantastisk
- Dette er helt suverent, det er helt fantastisk. Det er veldig moro at vi får nye kontrakter fra tidligere kunder. Det bekrefter at de er fornøyde, at vi er til å stole på og at vi leverer på tiden, sier Roald Amundsen, administrerende direktør ved Aker MH i Kristiansand.

Ifølge Amundsen har bedriften nå kontrakter for rundt 12 milliarder kroner i ordrereserve, og noen av kontraktene strekker seg helt fram til 2012. De to nye kontraktene er kopikontraker av den første Sevan-ordren til MH.

Markedet tar seg opp
- Så markedet har ikke stilnet?

- Det var litt rolig i de første månedene på året. Men det har ikke stilnet av, tvert imot. Markedet har tatt seg veldig opp etter en bitte liten utflating tidligere i år. Så det passer oss bra, sier Amundsen, som styrer 2500 ansatte i Aker MH inkludert datterselskaper. Rundt 2000 av disse har tilhold i Kristiansand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere