Gå til sidens hovedinnhold

Milliardkontrakt til Røkke-selskap

Aker MH i Kristiansand skal levere borepakker til to Sevan-rigger for 1,2 milliarder.

Røkke-selskapet Aker Solutions har via sitt datterselskap Aker MH i Kristiansand sikret seg to kontrakter på til sammen 1,2 milliarder kroner.

NA24 – din næringslivsavis

Aker MH skal levere komplette borepakker til to rigger Sevan Marine skal få levert i 2010 og 2011, i tillegg er det opsjon for ytterligere en levering i kontrakten. MH lever borepakke til Sevan-riggen som er ventet ferdigstilt i 2009.

- Fantastisk
- Dette er helt suverent, det er helt fantastisk. Det er veldig moro at vi får nye kontrakter fra tidligere kunder. Det bekrefter at de er fornøyde, at vi er til å stole på og at vi leverer på tiden, sier Roald Amundsen, administrerende direktør ved Aker MH i Kristiansand.

Ifølge Amundsen har bedriften nå kontrakter for rundt 12 milliarder kroner i ordrereserve, og noen av kontraktene strekker seg helt fram til 2012. De to nye kontraktene er kopikontraker av den første Sevan-ordren til MH.

Markedet tar seg opp
- Så markedet har ikke stilnet?

- Det var litt rolig i de første månedene på året. Men det har ikke stilnet av, tvert imot. Markedet har tatt seg veldig opp etter en bitte liten utflating tidligere i år. Så det passer oss bra, sier Amundsen, som styrer 2500 ansatte i Aker MH inkludert datterselskaper. Rundt 2000 av disse har tilhold i Kristiansand.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken