NA24.no

Milliardær saksøkt for sex med mindreårig

For andre gang på like mange år saksøkes milliardæren og filantropen for sexmisbruk.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

En tenåringsjente saksøker den suksessfulle finansmannen Jeffrey Epstein for 50 millioner dollar fordi hun sier han misbrukte henne seksuelt da hun var 14 år gammel. Nå er jenta 17 år, ifølge Associated Press.

NA24 - din næringslivsavis

Jenta hevder at Epstein inviterte henne til herregården han har i Palm Springs i 2005 for at hun skulle massere han for 300 dollar. Hun hevder så at han forlangte at hun skulle kle av seg før han forgrep seg seksuelt på henne. Jenta, hennes far og stemor krever over 50 millioner dollar i erstatning.

- Ute etter penger
- Det er vår oppfatning at dette helt og holdent er finansielt motivert, sier Epsteins advokat Lilly Ann Sanchez. Hun sier også at jente fortalte Epstein at hun var 18 og at han uansett ikke gjorde noe uanstendig med henne, ifølge AP.

Tenåringsjentas far erkjente seg skyldig for tre tilfeller av svindel i 2001 og han ble dømt til 21 måneder i fengsel.

Epstein på sin side ble i fjor saksøkt i New York av en kvinne som hevder at han hadde sex med henne i boligen hans i Manhattan da hun var 16 år i 2000.

- Jeg tenker at det er uheldig at Epstein ikke ser hva han gjør med disse unge menneskene og bare forsøker å få inngått et fornuftig forlik med dem, sier den kvinnens advokat William J. Unroch.

Kompis med Clinton
Jeffrey Epstein er historien om en suksessfull trader i Bear Stearns som startet sitt eget finansselskap. Han skal angivelig ikke være interessert i å ha klienter som har midler på under 1 milliard dollar. Han har flere prominente venner som Bill Clinton og Donald Trump.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere