NA24.no

Milliardær tatt i hore-razzia

Sist oppdatert:
Super-playboy tatt i massearrestasjoner - politiet kan ha avslørt prostitusjonsring.

En av Russlands og verdens rikeste menn, Mikhail Prokhorov, er anholdt av fransk politi i forbindelse med en avsløring av en mulig prostitusjonsring, melder CNN.

Atletiske Prokhorov har ofte blitt beskrevet som Russlands mest ettertraktede ungkar, og blant Russlands rike playboy-elite er han kjent for sine storslåtte fester.

Luksusprostituerte?
Fransk politi mener russiske callgirls har blitt brakt til skisportsstedet Courchevel, som er en kjent lekeplass for nyrike russere, skriver Business.dk.

Kundene her skal ha gitt kvinnene gaver fra luksusbutikker for å arbeide i området.

26 personer blir fredag avhørt i saken. 15 av dem skal være fengslet i Lyon - deriblant milliardæren Mikhail Prokhorov, sier kilder til CNN.

God for 41 milliarder
En østerriker, som driver et reiseselskap, er siktet for å hjelpe de russiske kvinnene med kontakter ved luksushoteller i det populære skiområdet.

Prokhorov er 41 år og nummer 89 på Forbes magazines 2006-liste over verdens rikeste. Ifølge CNN er han god for 6,4 milliarder dollar, eller drøyt 41 milliarder kroner. Pengene kommer blant annet fra gullgruver.

Det fremgår ikke, om Prokhorov er siktet for at ha noe å gjøre med selve prostitusjonsringen - eller om han selv har vært sammen med noen av de russiske kvinnene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere