NA24.no

Milliardærkvinne i sexskvis

Sist oppdatert:
Gigolo presset Tysklands rikeste kvinne for millionbeløp.

Historien startet da gigoloen Helg Sgarbi klarte å forføre den gifte trebarnsmoren og milliardæren Susanne Klatten fra Tyskland, skriver Verdens Gang. Med en formue på om lag 90 milliarder kroner er Klatten blant Europas rikeste kvinner. Det hun ikke visste var at hennes flørt hadde økonomiske hensikter.

NA24 - din næringslivsavis

Han fikk sin medsammensvorne, sektguruen Emano Barretta, til å filme seansene mellom de to. Disse bildene ble senere brukt til å presse Klatten for penger.

Paret møttes flere ganger før utpressingen startet. Først ba Helg Sgarbi om et millionlån for å komme seg ut av en finansiell knipe. Først da han ba om et enda høyere beløp, som Knatten ikke ville betale, tok forholdet en ny vending. For å presse henne viste Sgarbi fram bildene av deres erotiske møter og milliardæren betalte til slutt 65 millioner kroner til mannen.

Men det sluttet ikke der. Senere ville han ha nye 45 millioner kroner for ikke å offentliggjøre bildene. Til slutt gikk milliardæren til politiet og kort tid senere ble svindlerne tatt. Mye av pengene var da allerede brukt på luksusbiler, dyre reiser og villaer i Kroatia og Egypt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere