Millionavtaler til Ignis

Har fått på plass avtaler verdt inntil 10 millioner dollar.

IT-selskapet Ignis har inngått en rammeavtale med en av de ledende produsentene av optiske komponenter i Asia.

Verdien på avtalen er på mellom 3,4 og 4,5 millioner dollar i 2010.

- Vi har investert mye tid og ressurser i vår danske AWG fabrikk for å posisjonere oss for avtaler på dette nivået. Denne kontrakten underbygger vår strategi om å levere AWG komponenter til det raskt voksende bredbåndsmarkedet og vi jobber hardt for å få flere avtaler i både Asia og andre raskt voksende markeder, sier administrerende direktør Magnus Breidne i Ignis Photonyx.

I tillegg har selskapet mottatt en betydelig ordre fra en ledende produsent av fiber optisk transmisjonsutstyr. Ordren gjelder levering av tunbare laserbrikker. I løpet av 18 måneder skal Ignis levere slike laserbrikker til en samlet verdig på 5,5 millioner dollar. Leveransene starter umiddelbart og dette er den første ordren selskapet får etter at de inngikk en rammeavtale i fjor høst.

- Dette er en viktig milepel for Ignis Syntune og støtter godt oppunder vår strategi om å levere tunbare laser chips som en del av vår totale produktportefølje. Det er meget få leverandører av denne teknologien i verden og vi vet at våre høykvalitets chips er blant de beste teknologiene tilgjengelig i dette markedet. Vi er veldig begeistret over å jobbe med denne kunden, og dette er bare begynnelsen på et langsiktig samarbeid, sier administrerende direktør Patrik Evaldsson i Ignis Syntune.

Ignis opplyser at de venter at markedet for optiske komponenter forventes å vokse til 11,3 milliarder dollar innen 2015 fra 3,8 milliarder dollar i 2008.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.