NA24.no

Millionbråk rundt Larsson

Sist oppdatert:
Henrik Larssons leieavtale med Manchester United får investor til å rase.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Sveriges kanskje beste fotballspiller kom fra storklubben FC Barcelona til den svenske klubben Helsingborg ved hjelp av lommeboken til finansmannen Bengt Adolfsson. Nå vil han ha tilbake flere millioner kroner, ifølge fotbollskanalen.se.

NA24 - din næringslivsavis

Risikokapitalisten har vært innblandet i flere overganger til den svenske toppklubben, men får han ikke oppimot ti millioner kroner tilbake truer han med søksmål.

- Jeg forstår ikke at det har blitt sånn som dette. Det er mislykket at det blir som dette i et prosjekt som har vært nesten ideelt selv om det er mye penger involvert, sier Adolfsson, til avisen.

Bråket skyldes at Adolfsson var sterkt involvert i overgangene til både Henrik Larsson og Andreas Granqvist. Nå er begge utleid til henholdsvis Manchester United og Wigan for rundt ti og fem millioner kroner. Investoren mener han har krav på 80 prosent av pengene rundt Larsson og 20 prosent i forhold til Granqvist. Men så langt har han ikke fått noe.

- Jeg håper vi kan finne en løsning, det er ynkelig om vi ikke klarer det. Deres advokat og min advokat får ta tak i det, sier investoren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere