NA24.no

Milliondryss til dansk toppsjef

Sist oppdatert:
Konsernsjefen i den danske telegiganten TDC får klekkelig betalt når han forlater direktørstolen.

Det drysser millionbonuser over toppsjefene i den den danske telegiganten TDC. I dag ble det kjent at konsernsjef Henning Dyremose får opp mot 50 millioner kroner i bonus når han overlater direktørstolen til sin etterfølger.

NA24 - din næringslivsavis.

Henning Dyremose, som også er tidligere dansk finansminister, uttaler at han er er meget glad for ordningen, selv om han erkjenner at noen styremedlemmer synes at beløpet er meget høyt.

- Jeg har vært så privilegert, at mine skiftende styrer har verdsatt min innsats og udstyrt meg med kontraktsrettigheter som gir meg ganske (!) god økonomi. Det er jeg selvfølgelig glad for, sier Henning Dyremose til den danske nyhetsbyrået Ritzau.

Ut over de omkring 36 millioner kroner som Dyremose er garantert i bonus, mottar han også mellom 7,5 og 15 millioner, alt etter i hvor høy grad konsernet når sine mål i 2006.

Dyremose fortsetter som styreformann i TDC, mens Jens Adler inntar sjefsstolen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere