NA24.no

Millioner til dopsynder

(Scanpix)
Bjarne Riis håver inn på sykkellaget med Kurt Asle Arvesen.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Selskapet Riis Cycling A/S er selskapet bak det profesjonelle danske sykkellaget CSC. Riis Cycling A/S hadde i 2006 et overskudd etter skatt på 4,3 millioner danske kroner, og nå skal det også selges sykler i Norden, ifølge Erhvervsbladet.

NA24 - din næringslivsavis

CSC toppet i 2006 ProTour-listen over verdens beste sykkellag, men de siste ukene har laget fått mye negativ oppmerksomhet grunnet at Bjarne Riis innrømmet at han dopet seg i sin aktive karriere da han blant annet vant Tour de France.

- Selskapets resultater og positive utvikling ble i 2006 som forventet og vi anser resultatet for utviklingen tilfredsstillende, skriver ledelsen.

Riis Cycling har etablert søsterselskapet Riis Distribution som har fått eneretten i Norden på alt utstyr som brukes av CSC-laget. Team CSC bruker sykler fra det kanadiske selskapet Cervelo.

Berlingske Tidende sitter på opplysninger som indikerer at CSC ikke trekker seg fra det nåværende sponsoratet, som løper ut neste år. Det får altså ingen konsekvenser at Bjarne Riis innrømmet at han dopet seg i flere år under sin aktive karriere.

Kilder nær laget opplyser også at det aldri har vært reell frykt for at den amerikanske hovedsponsoren ville trekke seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere