NA24.no

Millioner til sparket sjef

Sist oppdatert:
Han liker det ikke, men Jens Ulltveit-Moe må betale 22 millioner kroner til tidligere toppsjefer i gruvefiasko.

Jan Vestrum ble sparket som toppsjef i gruveselskapet Crew, men kan belage seg på en utbetaling på 17 millioner kroner. Det melder Dagens Næringsliv fredag.

NA24 - din næringslivsavis

Styreleder og storaksjonær Jens Ulltveit-Moe må sørget for at gruveselskapet han har tapt nær en milliard kroner på må betale ut 22 millioner kroner til to tidligere direktører. Vestrum får med seg 17 millioner mens tidligere driftsdirektør fikk med seg fem millioner kroner da han sluttet.

- Dette har ikke Vestrum fortjent. Det er bare å se på selskapets lidelse og hva som har skjedd. Det er riktig dårlig. Dette er skjebnens ironi, at noen får utbetalt slike summer når de får sparken, sier investor Jens Ulltveit-Moe til Dagens Næringsliv.

Vestrum selv vil ikke kommentere saken, da avtalen mellom han og styret i Crew er hemmelig. Han reagerer imidlertid på at Ulltveit-Moe uttaler seg om saken, og sier at han vil forfølge eventuelle avtalebrudd rettslig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere