Millionkrav mot Sharif

Foto: TVNorge (TVNorge)

Dekk-kongen nekter å betale regninga.

23.01.10 13:39

Den profilerte dekkongen Tommy Sharif krever prisavslag for en vaskemaskin for storbilvask han anskaffet seg med hjelp fra selskapet Wessel Schwabe. De vil imidlertid komme med et motsøksmål på 2,2 millioner kroner.

NA24 - din næringslivsavis

- Urent og spekulativt
- Tommy Sharif må gjerne lykkes med sitt dekkeventyr. Men jeg forventer fair play. Vår erfaring er dessverre at han driver urent trav og spekulativt. Det får store konsekvenser for andre mennesker og bedrifter, sier daglig leder i selskapet Wessel Schwabe, Claus Lian, til Romerikes Blad.

Wessel Schwabe hjalp Sharif med å anskaffe en vaskemaskin for store biler fra en leverandør i Detroit, USA. Kjøpesummen lå på 4,3 millioner kroner, men halvparten av betalingen skulle utsettes til maskinen var ferdig montert, testet og satt i drift.

Ikke god nok
Imidlertid har den andre betalingen ikke funnet sted, da Sharif mener maskinen ikke er tilstrekkelig god.

Wessel Schwabe viser til at maskinen skal ha gjennomført tre vasketester med perfekt resultat, og har måttet permittere to av selskapets ti ansatte på bakgrunn av den manglende innbetalingen. Sharif er imidlertid ikke i tvil om at han vil vinne i retten.

- Hvis de har levert i henhold til kontrakt, så får de en milliard i morgen, pluss at jeg flytter tilbake til Pakistan for godt, sier Sharif sarkastisk til avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.