NA24.no

(Faksimile Mail On Sunday)

Millionær selger hele sitt liv

Sist oppdatert:
Inkludert informasjon om hundrevis av damer han har møtt i jakten på en kone.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Den engelske lorden David Piper kommer høyt opp på listen over eksentriske mennesker.

NA24 - din næringslivsavis

For seks år siden fikk David kvinner i hele verden til å melde sin interesse da han i International Herald Tribune søkte etter en attraktiv kone på mellom 25-35 år. Selv hevder han at han mottok over 2.000 svar fra kvinner mellom 19-75 år, men tross at han skal ha møtt over 100 av disse fant han ikke kjærligheten.

- Vil selge hele mitt liv
Så i slutten av forrige uke la han noe sjeldent ut til salgs på nettauksjonen eBay.

- Jeg håper å få solgt hele mitt liv og livsstil til en kjøper. Alt er der. Eiendommen, Bentleyene, maleriene, forretningene og bøkene, sa han til Mail On Sunday.

Grunnen til salget skyldes at han har fått en aggressiv form for prostatakreft og at han dermed har bestemt seg for å flytte til London for å få behandling. For å finansiere dette selger han blant annet:

* Tittelen Lord of the Manor of Warleigh

* Et hotell

* En café

* En Bentley Continental 2006

* En Bentley Brooklands

* 140 verk med samtidskunst

* 24.000 kvadratmeter tomt

* To leiligheter

* Samt kontaktinformasjon på alle damene som ønsker å bli hans kone.

Falske bud
David håper på at han minst skal få inn fire millioner pund, om lag 40 millioner kroner, på auksjonen. Det fikk han også til gangs da blant annet en dame la inn et bud på hele ti millioner pund. Men da han ba eBay undersøke om budgiverne hadde nok penger viste det seg at mesteparten av dem som hadde lagt inn bud selvfølgelig ikke hadde råd til det.

- Jeg har aldri foretatt en eBay-auksjon før, så jeg visste ikke hva jeg skulle forvente. Men jeg er oppbrakt og frustrert over at en i Bristol bød ti millioner pund – og jeg har siden funnet ut at hun ikke har så mye penger, sa Piper til This is Western Morgning på søndag.

eBay valgte dermed å stanse hele auksjonen og starte den opp på nytt. Nå er situasjonen den at tjue bud har blitt kansellert og det høyeste budet lyder på kun 150.300 pund, om lag halvannen million kroner.

- Veldig fornøyd
Men selv om budet på nettet er lavt er Piper storfornøyd. Han har nemlig fått bud på over fire millioner pund fra mennesker som har tatt direkte kontakt med advokatene hans. Dermed får han nedbetalt et lån på 2,3 millioner pund samtidig som han har penger igjen.

- Jeg vet at jeg har fått bud fra utsiden på over fire millioner pund, fra folk som har tatt direkte kontakt med advokatene mine, så jeg er veldig fornøyd, sier han nå til This is Western Morgning.

Det spørs imidlertid om alle damene er like fornøyde med at andre nå får deres kontaktinformasjon. De har i så fall fram til førstkommende fredag med å legge inn et høyere bud.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Kilder: Associated Press, Reuters, Mail On Sunday og This is Western Morgning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere