NA24.no

Mindre futt i Coca-Cola

Sist oppdatert:
Ikke like sprudlende som tidligere år.

Coca-Cola melder at resultatet falt med ti present til 1,35 milliarder dollar eller rundt 58 cents per aksje. I samme periode året før hadde brusprodusenten 1,5 milliarder kroner i overskudd eller 64 cents per aksje.

Justert ville resultatet i årets første kvartal vist et overskudd på 65 cents per aksje. Det er helt på linje med de estimatene FactSet har hentet inn.

Inntektsfall
Driftsinntektene falt med 3 prosent til 7,17 milliarder dollar fra 7,38 milliarder, mens analytikerne ventet at omsetningen ville ligge på 7,5 milliarder dollar.

Når det gjelder kostnadsprogrammet der 500 millioner dollar skal spares i året fra 2011 er går det I henhold til planen.

- Vi overgår igjen våre langsiktige resultatmål og leverer solide volumresultater, sier konsernsjef Muhtar Kent i en uttalelse.

Trygg på utviklingen
Muhtar trekker frem at de har utkonkurrert alkoholfrie drikker over hele verden.

- Jeg er trygg på at vår erfarne ledelse bevæpnet med sterke merkenavn og solide forretningsfundament vil fortsette å levere i henhold til våre langsiktige mål.

NA24 iMarkedet – siste fra finansmarkedene

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere