NA24.no

MIS lukter nybygg

Verkstedskonsernet MIS øyner nye riggordre om kort tid.

Det kom frem under en presentasjon på Paretos olje- og konferanse som konsernsjef Jerry M. Smith i verfts- og verkstedskonsernet Maritime Industrial Services holdt onsdag.

NA24 - din næringslivsavis

- Vi venter nye ordre i løpet av kort tid, sa Smith, som fortalt at selskapet har merket en økende interesse for å bygge oppjekkbare borerigger ved verftet i Midtøsten.

Selskapet er basert i De forente Emirater og vil om kort tid levere den første oppjekkbare boreriggen bygget i regionen. Selskapet prater ifølge Smith med flere interessenter, samt at selskapene som har bestilt ved verftet har opsjoner. Totalt har verftsgruppen fem oppjekkbare rigger i ordre, hvorav to leveres i år.

- Vi har hat t utfordringer underveis, men vil levere nær plan, sa Smith om den bratte lærekurven MIS har vært i gjennom. Det tredje nybygget forventer Smith at gruppen vil kunne levere tre til fire måneder før skjema.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere