NA24.no

Mishandlet mannen, men krever Ferrari

Sist oppdatert:
En svensk kvinne har forlangt å få en rød Ferrari fra mannen hun mishandlet og skilte seg fra.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

En svensk kvinnelig lege i 40-års alderen har lenge kjempet for en Ferrari i det svenske rettsystemet. Bakgrunnen er at hennes tidligere ektemann skal ha lovet henne en i forlovelsesgave. Men i dag ble det bestemt at hun må klare seg uten, ifølge dn.se.

NA24 - din næringslivsavis

Kvinnen giftet seg for noen år siden med den nå 63-år gamle millionæren, med en formue på over 100 millioner kroner. Men paret separerte seg kort tid etter, og de siste to årene har de anmeldt hverandre av forskjellige årsaker. Kvinnen skal også ved flere tilfeller ha mishandlet mannen med jernstenger og gulvmopper samt ha både sparket og slått han.

Men tross alt oppstyret og skilsmissen har kvinnen aldri gitt opp håpet om å få kjøre rundt i sin egen Ferrari til over halvannen million kroner. Hun mener at mannen lovte henne den på forlovelsesfesten, mens mannen på sin side mener han lider som følge av et tidligere slag og dermed av og til sier ja når han egentlig mener nei.

Uansett vedtok den svenske høyesteretten i dag at saken ikke skal gjenopptas. Tidligere har det blitt bestemt i Sveriges svar på lagmannsretten at mannen ikke har noe gaveansvar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere