NA24.no

Mobilhjelp til Verizon

God vekst på bunn, men under på topp.

Den amerikanske telekjempen Verizon presenterte mandag morgen sitt resultat for andre kvartal.

NA24 - din næringslivsavis

Selskapet satt igjen med et resultat på 1,88 milliarder dollar eller rundt 66 cents per aksje i tremåneders perioden som ble avsluttet ved utgangen av juni. I tilsvarende periode i fjor havnet resultatet på 1,68 milliarder dollar tilsvarende 58 cents per aksje.

Justert ble resultatet på 67 cents i årets andre kvartal, og havnet med det på nordsiden av konsensusestimatet til analytikerne på 65 cents per aksje. Analysekorpset hadde ventet at omsetningen ville øke til 24,2 milliarder dollar, men fasiten viser at realiteten ble på 24,1 milliarder dollar fra 23,3 milliarder.

Resultatet ble i stor grad dratt opp av mobilvirksomheten. Den nest største aktøren i USA ønsker å bli størst, men først må oppkjøpet av Alltel godkjennes før det kan bli virkelighet.

- Verizon fortsetter å vokse i alle de strategiske nøkkelområdene i andre kvartal, til tross for den økonomiske motvinden, kommenterer konsernsjef Ivan Seidenberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere