*Nettavisen* Økonomi.

Moderat Asia-nedgang

Moderat nedgang i USA og dårlig nytt fra flere storbanker bidrar til at Asia-børsene faller tilbake etter tre dager med oppgang.

Les NA24 på mobil

Mandag falt de toneangivende indeksene i USA noe tilbake etter at uttalelser fra to av sentralbankmedlemmene fikk investorene til å tvile på om Federal Reserve kommer til å stoppe renteøkningene ved rentemøte som avholdes neste uke.

NA24 - din næringslivsavis

En av storbankene i Asia, Mitsubishi UFJ, falt 2,5 prosent etter at selskapet meldte om et resultatfall for forrige kvartal på 16 prosent. Kookmin Bank, en annen storbank i Asia, falt 4,9 prosent etter at banken meldte om lavere rentemargin.

Den brede Asia-indeksen til Morgan Stanley Capital International var ned 0,6 prosent i morgentimene til 125,8 poeng. Tilbekefallet kommer etter at indeksen har steget om lag 4 prosent de siste 3 handledagene. Den brede Topix-indeksen var tidligere i dag ned 0,7 prosent.

Hang Seng-indeksen i Hong Kong faller 0,12 prosent, mens den kjente Nikkei 225-indeksen i Japan bare er ned 0,03 prosent til 15.451,55 poeng i morgentimene tirsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag