NA24.no

Morten skal erobre verden med trampoliner

Foto: Privat
- Markedene det siktes inn på estimeres til ufattelige 200 millioner dollar, sier han.

Gründeren Morten Revill startet selskapet Trampooline Ltd for bare tre måneder siden.

- Vi har fått patent på to av verdens mest populære uteaktiviteter. Trampoline og basseng - i ett. Det er mange anvendelser og markeder som åpner seg. Det synes jeg er spennende, sier Revill til Nettavisen NA24.

Ideen går ut på ulike kombinasjoner av trampoliner og basseng. Trampoliner man hopper ut i bassenget med eller bruker produktet bare som trampoline eller basseng.

Nå ønsker han å skape ny trampolineindustri for svømmebasseng i hotell- og resortsindustrien, og deretter revolusjonere hagetrampolineindustrien.

- Markedet er enormt, men dagens trampoliner er stygge og teknologien har stått stille i 30 år. Det er på tide med en fornyelse, sier Revill til Nettavisen NA24.

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK!

Han forteller at mange synes dagens trampoliner ikke ser ut og på grunn av mye stål og harde kanter kan de være litt farlige, hvis man ikke bruker sikkerhetsnett. De er også klumsete i konstruksjonen og tungvint å sette opp og ta ned.

- Våre patente trampoliner blir tryggere enn dagens trampoliner, de blir mer moro, og estetisk pene slik at mor og far også synes det er ålreit å ha dem i hagen. Vi tenker i «Apple-ånd» at vi skal strekke oss langt både i funksjon, appell, sikkerhet og design, sier han.

Revill er en kreativ sjel og har tidligere skrevet bøker, laget musikk og hatt flere oppfinnelser opp gjennom årene.

Skal, skal ikke?
Det har vært stor interesse for produktet til Revill. Spesielt er hans 11 år gamle sønn ivrig etter på prøve trampolinen.

- Jeg må være den første i verden til å prøve dette, uttrykte sønnen da faren fortalte han om produktet.

Den store interessen på markedet har vært inspirerende for Revill.

- For noen måneder siden tenkte vi, skal vi gjøre dette her? Det er jo en stor risiko, men nå ser vi at det lar seg gjøre på en god og kommersiell måte. så nå er vi i full utvikling, sier Revill til Nettavisen NA24.

Trampolinene skal først og fremst monteres på hotellbasseng i tre-femstjernesklassen med et spesialdesign. Så de satser på familiesegmentet i første rekke. Det er jo de som bruker trampoliner i dag, påpeker han.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Bassenggutten fra Norge
- Vi jobber med top notch folk med finanskompetanse i USA (Stanford gutta), og de ler av meg som kommer fra lille Norge og skal begynne med trampoliner til basseng. "The Pool Guy from Norway" kaller de meg, skriver Revill i meldingen.

Han forteller videre at interessen har vært stor på ulike hold, og at amerikanske partnere nå er i møter på vegne av selskaper med større ventureselskaper der borte.

Etter hvert ønsker han å utvide prosjektet til Norge, men det er utlandet som står først på listen.

- Det har mye med klima å gjøre, sier Revill.

Prosjektet har blitt notert på GXG Markets i London og de har fått inn litt kapital.

Planen er å hente inn mellom 10 og 30 millioner kroner til full utrulling i 2013 og 2014.

Samarbeidspartneren på utviklingssiden vil ikke selskapet gå ut med enda, men det er en partner i verdensklassen som skal ta fram et design og utførelse noe som er helt nytt, som setter en ny standard.

JumpRig
Det første produktet, JumpRig, blir lansert sommeren 2013, mest sannsynlig i Midtøsten.

- Der er et kjøpekraft og innovasjonsvilje til å prøve nye ting. Jeg skal ned til Dubai om en måneds tid for å møte potensielle kunder, forteller Revill.

- Markedene de patenterte produktene siktes inn på estimeres til ufattelige 200 millioner dollar. Det gjelder bare å jobbe hardt, ikke tenke så mye på slike tall og være fokuserte, så blir det bra, sier han nøkternt avslutningsvis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere