NA24.no

Moteblogger tjente en million på et halvt år

Foto: Ulrikkelund.com
Sist oppdatert:
Side2-blogger Ulrikke Lund (22) har tjent godt på det som startet som en hobby.

Mens verdensøkomien sjangler, kan bloggverden tydeligvis være lukrativ. Ulrikke Lund startet å blogge som en hobby, men det har utviklet seg til en fulltidsjobb.

På søndag la Side2-bloggeren ut et innlegg der hun informerte leserne sine om at selskapet hennes har et overskudd på over én million kroner i det første halvåret av 2011.

- Jeg er så glad nå, jeg trodde aldri jeg skulle tjene min første million som 22 år gammel, det hele er bare morsomt! Om jeg kan, så kan alle, skriver Lund i blogginnlegget.

Ulrikkelund.com er en av Norges største blogger og har over 40.000 unike treff hver dag, ifølge blogglisten.no.

Går andre veier
Til NA24 gjentar Lund at hun er veldig glad for å ha fått så gode resultater.

- Jeg er veldig stolt. Jeg har jobbet hardt for det. Det er mer jobb enn mange tror, sier bloggeren.

Noe av årsaken til at Ulrikke Lund nyter suksess økonomisk, er på grunn av måten hun jobber på.

- Jeg jobber på en annen måte enn andre bloggere. Jeg inngår samarbeid med merker jeg liker, istedenfor at jeg får ting gratis, som mange andre norske blogger gjør, forklarer Lund.

Lund driver også med promoteringsarbeid for merkene hun samarbeider med.

Gjør alt selv
I tillegg eier Ulrikke Lund en innbringende nettbutikk som selger klær. 22-åringen forteller at hun ikke får hjelp til å drive selskapet sitt.

- Jeg gjør alt selv. Jeg jobber åtte, ni eller ti timer om dagen - noen ganger mer. Men jeg trives med det. Jeg liker å jobbe, forteller Lund til NA24.

Selv om det går bra økonomisk om dagen, har ikke Ulrikke Lund planer om å hvile på laurbærene og sløse bort pengene hun tjener.

- Jeg skal bruke pengene på å videreutvikle bedriften. Jeg skal fortsette med butikken og jobbe videre. Jeg syns det er veldig gøy, uttaler Lund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere