NA24.no

Møtte skog-topp i hemmelighet

Foto: André Clark Utvik (NA24)
Ove Gusevik, medlem av bedriftsforsamlingen i Norske Skog, har hatt hemmelig møte med toppsjefen i selskapets største konkurrent.

Mandag denne uken møttes Ove Gusevik og toppsjefen i skogsselskapet Stora Enso, Jouko Karvinen. Det melder Dagens Næringsliv som har klart å ta bilder av de to på vei inn og ut av møter på Gardermoen.

NA24 - din næringslivsavis

Det spesielle er at Ove Gusevik er medlem av Norske Skogs bedriftsforsamling, etter at han sammen med Øystein Stray Spetalen og Petter Stordalen kjøpte seg inn i selskapet.

Etter at Stordalen og Spetalen solgte seg ut med et sviende tap for tre uker siden, beholdt Gusevik sin eksponering og har i dag 285.000 aksjer i selskapet. Gusevik selv vil ikke kommentere hvorfor han møtte toppsjefen i Stora Enso.

Lederen av bedriftsforsamlingen, Tom Ruud, sier til Dagens Næringsliv at Gusevik ikke hadde noen fullmakt fra selskapet for å snakke med den finsk-svenske giganten, men vil ikke kommentere saken.

Norske Skog-aksjonær Emil Aubert mener imidlertid at saken er uryddig.

- Det er karakteristisk uryddighet som preger representantene fra Unionen, sier Aubert til avisen og henviser til selskapet som Spetalen, Stordalen og Gusevik brukte for å kjøpe seg inn i Norske Skog.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere