NA24.no

Foto: Foto: Olaf Lampe

Mygg fikk Fredriksen på kroken

Sist oppdatert:
- Vi er svært tilfredse.

Selskapet Yesmaritime har fått fornyet en avtale med John Fredriksens sjømatkjempe Marine Harvest.

Kontrakten har en varighet på drøyt tre år og utgjør en verdi på 35 millioner kroner.

- Vi er svært tilfredse med avtalen vi har fått fra Marine Harvest. Vi tar kontrakten som en bekreftelse på at vi har fått fornyet tillit basert på det vi har gjort for Marine Harvest siden 2000. I tillegg er Marine Harvest i kraft av sin posisjon en vesentlig referansekunde som blir lyttet til i oppdrettsnæringen, sier daglig leder Michael Windfeld i en melding.

Selskapet opererer innenfor dykke -og havbrukstjenester, spesielt rettet mot oppdrettsnæringen og servicetjenester til skips/offshore og entreprenørvirksomheter. Selskapet har 30 ansatte hvorav 20 dykkere. Yesmaritime har de senere år investert mye i moderne utstyr, og særskilt i forhold til renhold av nøter i oppdrettsnæringen. Det er strenge krav og regler knyttet til service og dykking ved oppdrettsanlegg.

Yesmaritime er lokalisert på Grimstadneset i Bergen, og betjener kunder i kjerneområdet Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere