NA24.no


NY LØSNING: Statens vegvesen lanserer betalingsløsning for omregistreringsavgiften på nett, dermed slipper bilkjøpere og -selgere å møte opp på trafikkstasjonen. 
NY LØSNING: Statens vegvesen lanserer betalingsløsning for omregistreringsavgiften på nett, dermed slipper bilkjøpere og -selgere å møte opp på trafikkstasjonen. 

Nå blir det enklere å selge og kjøpe bil

Sist oppdatert:
Statens vegvesen lanserer betalingsløsning for omregistreringsavgiften på nett, dermed slipper bilkjøpere og -selgere å møte opp på trafikkstasjonen.

Forutsatt at alle andre forhold, som for eksempel forsikring, er i orden, kan den enkelte etter at betalingen er utført, selv laste ned og skrive ut midlertidig vognkort og ta i bruk kjøretøyet, opplyser Samferdselsdepartementet.

Les også: Svindlet for 170.000 kroner på åpen gate i Oslo

Det er allerede mulig å levere salgsmeldingen på nett, og dette betyr at hele salgsprosessen kan gjennomføres på vegvesen.no.

– Det er i overkant av én million kjøretøy som skifter eier hvert år. Når disse eierne ikke lenger trenger å besøke trafikkstasjonen i forbindelse med kjøp og salg av kjøretøy, innebærer det en vesentlig forenkling for brukerne, samt en effektivisering for Statens vegvesen, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. (©NTB)

Les også: Denne bruktbilfellen kan koste deg mange tusenlapper

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere