NA24.no

Nå er Sophie Elise Norges største blogger


MEST LEST: Sophie Elise fikk enorme lesertall etter blogginnlegget om hjertestans.
MEST LEST: Sophie Elise fikk enorme lesertall etter blogginnlegget om hjertestans. (Sophie Elise Blogg)
Sist oppdatert:
Kampanjen for Norsk Folkehjelp sendte bloggeren til topps på listene.

Sophie Elise Isachsen har i en årrekke vært en av Norges mest leste bloggere, men helgens lesertall var sjeldent høye selv til henne å være.

20-åringen fra Harstad hadde 260.000 unike lesere på bloggen lørdag, og antall sidevisninger var på over en halv million. Til sammenlikning hadde Rene Kleveland, som var nest mest populær blant bloggerne lørdag, 107.000 unike lesere og 138.000 sidevisninger.

Søndag var 170.000 lesere innom Sophie Elises blogg, og antall sidevisninger var på 320.000.

Sophie Elise, som er tilknyttet Nettavisen, hadde i helgen et blogginnlegg som en del av en kampanje for Norsk Folkehjelp.

Første del av bloggen handlet om at Sophie Elise hadde støtt på en mann med hjertestans på gaten. I innlegget gir bloggeren inntrykk av at hun heller stopper og tar en selfie enn å hjelpe mannen som ligger på bakken.

I blogg to, som opprinnelig skulle publiseres senere denne uken, ble det avslørt at første blogg var et kampanjestunt.

Målet var å øke fokus på førstehjelp og kurs organisasjonen selger. I helgen var det flere presseoppslag angående reklamekampanjen.

- Det har skapt problemer for oss fordi det har vært vanskelig å opplyse om alle detaljer i en kampanje med uortodokse midler, der sannheten skulle avsløres etter hvert, forklarte Nettavisens sjefredaktør Gunnar Stavrum tidligere mandag.

- Denne kampanjen hadde en god hensikt, og brukte utradisjonelle virkemidler. Vi ønsker å lage gode virale kampanjer, men har ingen ønsker om å utfordre lovverk eller etiske regler, la Stavrum til.

NUMMER 1: Sophie Elise var Norges mest leste blogger lørdag.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere