Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Nå er TV blitt kunst

KAMUFLASJE: Dersom flatskjerm-TVen ikke glir helt inn i interiøret ditt, kan du nå skjule den bak et mer passende kunstverk.
KAMUFLASJE: Dersom flatskjerm-TVen ikke glir helt inn i interiøret ditt, kan du nå skjule den bak et mer passende kunstverk. Foto: (Media Decor)
Sist oppdatert:
Fiffig innretning for de som later som de ikke ser på TV.

(LXUS.no) Med de kvadratmeterprisene man må ut med ved boligkjøp her til lands, har flatskjerm-TV vist seg å være en gave til det norske folk. Ut med kasse-TV – inn med flatskjerm; og vips så har du frigjort flere kvadratmeter gulvplass.

LES OGSÅ:

Verdens råeste hotellbarer

Så henger den der på veggen i all sin prakt, men dekadent som du er føler du at det hadde gjort seg bedre med en Nerdrum eller Munch på den samme veggen. Og da er det vel gode nyheter at du nå kan kamfulere plasmaskjermen din som et klassisk kunstverk?

FOR NARSISSISTEN: Speil, speil på veggen der - hvor er TVen i landet her?

Monet eller Manet?

Det er selskapet Media Decor som har kommet opp med de fiffige kamuflasjeløsningene. Kunstverkene koster fra 10 465 kroner, og selv om det kanskje er like mye som du ga for TV-en, er det likevel en av de rimeligste løsningene for skjule flatskjermer på markedet.

En ramme plasseres rundt TV-apparatet slik at det ikke kan sees fra noen vinkler, og en unik stabilisator-stang i rustfritt stål sørger for at bildet henger pent i rammen. Modellene er batteridrevne, og det finnes 38 kunstverk i begrenset opplag å velge mellom.

Dersom du allerede har nok kunst, finnes det også en variant med speil, som burde gli rett inn i de fleste hjem. Rammene finnes i valnøtt, krem, kirsebær eller sort.

Har du et tips til LXUS-redaksjonen? Send det hit!

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!