NA24.no

Foto: Jonas Hvitmyhr

Nå får du bil på IKEA

Sist oppdatert:
Og du betaler bare for de timene du trenger bilen.

Vi er sikkert mange som har som har festet med så mange tau og bilstropper som mulig i redsel for at sofaen skal falle ut av bilen på vei hjem fra IKEA. Nå kommer varhuskjeden med en løsning som skal gjøre det lettere for kundene å frakte varer fra varehuset og hjem.

IKEA har inngått et samarbeid med Hertz BilPool. På alle varehusene i Norge kan kundene nå enkelt leie en varebil for hjemkjøring av møbler, skriver IKEA i en melding til Nettavisen.

Og best av alt er du kun betaler for de timene du bruker bilen.

Nytt tilbud
For IKEA er dette et nytt tilbud som supplerer IKEA-Bussen og gode parkeringsløsninger for de mange som kommer i egen bil.

- Uavhengig om man har egen bil eller ikke, har de fleste iblant behov for en varebil med stor kapasitet. Sammen med Hertz BilPool har vi utviklet en løsning som er enkel, effektiv og rimelig for våre kunder, sier Kenneth Skauge i IKEA, i meldingen.

IKEA har tro på at kundene vil sette pris på dette tilbudet som nå vil komme på alle varehusene i Norge.

- Vanligvis må man leie en bil for et døgn eller mer, og det kan være vanskelig å sette seg inn i prisstrukturen. Vi vil at det skal være enkelt å handle på IKEA. Det var derfor viktig å finne en partner som kunne tilby 3, 4 eller 5 timers leie, til en fast lav pris, der alt kunne være inkludert, sier Skauge.

Fremtidens løsning
For Hertz BilPool er samarbeidet med IKEA del av en strategi om å tilby bildeling på sentrale knutepunkt, befolkningstette områder og på steder, som på IKEA, hvor folk trenger en bil en kort periode, skriver de i meldingen.

- Bildeling er fremtidsrettet, kostnadseffektiv og en miljøvennlig transportløsning. Vi har flere slike BilPooler i drift og under planlegging. Vi er veldig stolte av avtalen med IKEA og ser frem til at stadig flere av våre biler sees på veien ikledd IKEAs ikonfarger gult og blått, sier Eivind Thorne, Prosjektleder for Hertz BilPool.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere