NA24.no

Nå får du sandstrand på cruise

Sist oppdatert:
Du trenger ikke lenger gå av cruiseskipet for å få sand mellom tærne.

(LXUS.no) Cruiserederiet Royal Caribbean er som vanlig tilbakeholdne med å slippe informasjon om sine nye gigaskip. Men med jevne mellomrom slippes nyheter om det som skal bli verdens største cruise, «Oasis of the Seas».

Under en nettpresentasjon i natt avslørte RCCL detaljer om toppdekket, der bading, sol og strand står i fokus. Her skal passasjerer få en vaskeekte strandfølelse. Det blir nemlig bygget en egen strand med ekte sand.

Fire svømmebasseng

Totalt blir det fire svømmebasseng på dekk. I tillegg kommer seks store boblebad og flere chillout-telt der man kan kjøpe seg leskende drinker og småsnack.

Ønsker man noen timer på egen hånd kan barna plasseres i skipets barnehage eller i bassengområdet «H2O Zone» som er forbeholdt barn.

Dykkesertifikat

Ungdommen blir underholdt på egne dedikerte bassengområder og på kvelden har de sitt eget diskotek. De ekstra eventyrlystne kan til og med ta dykkersertifikatet ombord.

Det blir også utviklet et eget spa og fitnessenter for de litt yngre. Dette skal skille seg ut ved å være mer trendy og mer sportslig enn spaområdet for voksne.

LES OGSÅ:
Se innsiden av cruisekjempen
Så stor blir verdens største cruise
Vi tester luksusen på verdens største crusie

Gigantskipet dropper Norge

Surfesimulatoren som finnes på de andre cruiseskipene i Independence-klassen har tydeligvis slått an. På Oasis legges det nemlig opp til to slike bølgemaskiner der cruisegjestene kan pusse på surfeegenskapene sine.

Ulik stemning i ulike nabolag

Skipet er delt inn i syv ulike «nabolag». Hvert nabolag er dekorert i ulik stil og stemning, slik at passasjerene kan fnne sine favorittnabolag etter smak og humør.

I tillegg til stranden på toppdekket har RCCL gjort flere grep for at gjester skal glemme at de oppholder seg ombord et skip. I midten av skipet finner man «The Central Park», som rett og slett er en park der man kan sitte ute og nyte et bedre glass med vin, eller til og med ta med seg piknikkurven i graset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere