*Nettavisen* Økonomi.

Nå kan alle bloggere tjene penger

Uansett størrelse på bloggen kan nå alle bloggerne på blogg.no tjene penger på sin blogg. I tillegg vil bloggerne som er medlem av Bloggklubben få eksklusive fordeler, tilbud, vareprøver og mye annet.

Uansett størrelse og innhold kan nå alle bloggerne på blogg.no tjene penger.

05.09.14 09:20

Det er mange som i dag livnærer seg ved å skrive blogger. Alt fra blogger om skepsis til mote, hverdag og foreldreliv. Nå har Nettavisen og blogg.no lansert en ny tjeneste som gjør det mulig for absolutt alle bloggere å tjene penger på bloggingen, uansett størrelse.

- Vi har jobbet siden overtagelsen av blogg.no med å lage flere muligheter og løsninger for de over 300 000 aktive bloggerne på blogg.no. Nå har vi lansert det som kalles Bloggklubben, forteller sjefredaktør i Nettavisen Gunnar Stavrum.

Her kan du lage din egen blogg - gratis

Bloggklubben er både en mulighet for alle bloggere å lage små eller store inntektskilder, men også en fordelsklubb og en mulighet for bloggere å komme i nærmere kontakt med Nettavisen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Bloggklubben gir absolutt alle bloggere mulighet til å tjene penger


- For bloggerne blir dette et sted hvor man kan få vareprøver, motta eksklusive rabatter, bli invitert på eventer sammen med oss og andre samt komme i nærmere kontakt med oss på flere måter, forteller Stavrum.

Her kan du lage din egen blogg - gratis

Klikk på bildet for å forstørre.

Prosjektleder for bloggklubben, Ingvild Jenhaug

Prosjektet er en del av flere lanseringer med muligheter for bloggerne som blogger på blogg.no:

- Vi jobber med flere prosjekter som vil være av sterk interesse for de som allerede blogger på blogg.no, og eventuelt nye som oppretter en gratis blogg. Blant annet vil man snart kunne gjøre om sin blogg til bok, få mulighet til å lage egne bruktbutikker og mye mer, forteller prosjektleder Ingvild Jenhaug.

Bloggklubben har vært aktiv i litt over en uke og har i skrivende stund 2 943 registrerte medlemmer.

Blogg.no er Norges største bloggsamfunn med over 300 000 aktive blogger. Blant bloggene du finner på blogg.no er http://sophieelise.blogg.no/, http://komikerfrue.blogg.no/, http://stavrum.blogg.no/ og http://elander.blogg.no/ i tillegg til mange bloggere rundt i hele Norge slik som Elverums største blogger: http://titt.blogg.no/

Her kan du lage din egen blogg - gratis

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag