NA24.no

Nå kan du bo som Sinatra

Foto: Travis Dubreuil (Evan Joseph Images)
Sist oppdatert:
Det er bare en liten hake - Du må ha 45,8 millioner kroner.

Den har vært settingen for mange ville fester, president John F Kennedy, Marilyn Monroe og kunstneren Andy Warhol har alle vært på besøk.

Nå selges leiligheten på Manhattan, som engang tilhørte Frank Sinatra. Den kan bli din for den rette sum av 7,7 millioner dollar, eller ca 50 millioner norske kroner.

Ikke bare at leiligheten har mye historie og en flott utsikt. Du får også en som åpner døren for deg, egen garasje og heis. Men du må regne med at leiligheten er vesentlig pusset opp siden Sinatra flyttet ut i 1972.

FØLG NA24 NETTAVISEN PÅ FACEBOOK

- Vi la den ut for salg på fredag og startet med visninger på tirsdag, sier Jason Haber, megler i Rubicon Property til NA24 Nettavisen.

Om vegger kunne snakke
- Hvis disse veggene kunne snakke, hadde de sagt mye, sier Haber til New York Post. (Se video lenger ned)

East River: Leiligheten har ifølge annonsen to terrasser.

Leiligheten på nesten 300 kvadratmeter har mye historie i veggene. Selve juvelen skal ha vært glassveggen hvor gjestene skulle omgås og samtidig nyte en fantastisk utsikt over East River.

Leiligheten til Frank sinatra på 530 East 72nd Street, i New York er på markedet for 7,7 millioner dollar.

Solgt til kjendislege
Sangeren solgte leiligheten i 1972 til hans personlige lege, kjendislegen Denton Cox, som hadde klienter som Judy Garland og Warhol.

Da Cox døde, ble leiligheten solgt til forsikringstoppen, Penny Hart i 2008 for 4,5 millioner dollar. Han skal fortsatt eie den.

- Den nåværende eieren er en forsikring næringslivsleder som heter Penny Hart, sier Haber.

Pusset opp
Hart skal ha tatt en heftig oppussing av leiligheten, blant annet har hun flyttet på vegger slik at soverommet får utsikt over East River.

Design: Frank Sinatra har bidratt til å utforme stedet, og bodde der fra 1961 til 1972, men i disse dager ser det ganske så annerledes ut.

Se video av leiligheten her

Hva er den største endringen?
- Leiligheten har blitt fullstendig renovert. Ingenting er igjen fra da Sinatra bodde der. Vi får se om Sinatras opphav her har noen innvirkning. Jeg er ikke sikker ennå, sier Haber.

Usikker på kjøpere
- Jeg er ikke sikker på hvem som vil kjøpe den, men vi vil fort finne det ut når visningene starter, sier Haber til NA24 Nettavisen.

Planløsning: Eiendommen er spredt over 22. og 23. etasje og har fire soverom og seks bad.

Historisk sanger
Sinatra var en amerikansk sanger og skuespiller som blir oppfattet som av én av de aller beste vokalister på sin tid, spesielt anerkjent for sin perfekte frasering og timing. Mange kritikere plasserer ham på siden av Bing Crosby, Elvis Presley, og The Beatles som de viktigste navnene innenfor populærmusikk på midten av 1900-tallet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere