Nå kommer billig-hotellene

Foto: Foto (Tune Hotels)

Hotellkjedene har lært av flyselskapene og gir deg billige hoteller med mange gebyrer.

30.08.10 12:50

(SIDE2): Hotell kan være utrolig dyrt, men hotellkjeden Tune Hotels har kommet med en løsning. De har nemlig tatt lærdom av billigflyselskapene som gir deg selve flybilletten svært billig og tar så betalt for alt ekstra. Kjeden har tidligere kun vært tilgjengelig i Indonesia og Malaysia, men har nå åpnet sitt første hotell i London.

En natt på hotellet vil selges for så lite som 87,50 (9 pund) når det kjøres tilbud, mens standardpris for ett rom er 340 kroner (35 pund). Hotellet er plassert like ved Waterloo station i London like ved Big Ben, London Eye og Houses of Parliament. Det er 10 meter fra utgangen til hotellet til inngangen til Lambeth North Tube Station på Bakerloo-linjen.

Ikke mulig å finne like billig
Vi sjekket andre hoteller i samme område i en tilfeldig valgt periode (november), og det billigste alternativet vi fant var Bed & Breakfast-hotellet King Solomon Hotel for såpass lavt som 34 pund. Forskjellen er at det hotellet ligger i forstaden Golders Green, men her inkluderes frokost i prisen. For et hotell i samme område må man fort opp i en pris over 100 pund per natt.

Det er også mulig å oppsøke Bed & Breakfast-hotellet Carlton Hotel som kan koste ned mot 54 pund. Det hotellet ligger like ved Victoria Station.

Her kan du se hvor Tune Hotel i London er plassert:

HTML EMBED

Hotellet kan sjekke deg inn fra klokken 3, men du må sjekke ut klokken 10 dagen etter. Selv om grunnprisen er lav så er det her slik som det er med lavpriskjedene på fly at det er mange tilleggskostnader - hvis du ønsker dem. BBC News har for øvrig testet hotellet. Du kan se deres test her.

Dette må du betale ekstra for:

Håndkle: 1,50 pund

Internett: 3 pund for 24 timer

TV: 3 pund per dag

Vasket rom: 7,50 pund (vaskes før du kommer uansett, 7,50 per dag hvis du ønsker daglig vask - ellers vask hver 3.dag)

Hårføner: 2 pund

Bruk av kredittkort: 1,95 pund

Safe på rommet: 2 pund

Oppbevaring av baggasje: 2 pund per baggasje

I tillegg kommer 17,5 prosent moms

Her finner du hotellsiden med bestilling

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag