NA24.no

Nå lover Stordalen å gi flyktninger jobb


HAR GITT FLYKTNINGER JOBB: Hotellkonge Petter Stordalen sier han har gitt Syria-flyktninger jobb, og lover at flere skal få jobb.
HAR GITT FLYKTNINGER JOBB: Hotellkonge Petter Stordalen sier han har gitt Syria-flyktninger jobb, og lover at flere skal få jobb. Foto: Montasje (NTB scanpix / Nettavisen)
Sist oppdatert:
- Mange jobber allerede hos meg.

Hotellkonge Petter Stordalen fikk stor oppmerksomhet da han 25. april i år, direkte på TV 2 lovet å gi 1000 flyktninger hotellovernatting. I tiden etterpå har det vært mye diskusjon om det hele var et PR-stunt og om Stordalen vil tjene noe på overnattingene.

Les: Stordalen vil gi 1.000 flyktninger overnattingsplass
Les også: Stordalen tilbyr 5000 hotelldøgn

Lørdag var Stordalen tilbake hos TV 2, og da kom han med en ny lovnad.

– Hvis syrerne kommer til dine hoteller og spør om jobb, vil du tilby dem jobber? spør nyhetsankeren.

- Det skal jeg definitivt svare ja på. Vi har tatt inn mange på audition, mange av disse jobber hos meg i dag. Vi har tatt inn tusener som har fått sjansen til å vise seg fram, sier Stordalen.

- Og vi må huske; det er mange ressurssterke mennesker som kommer. Disse kan lett integreres. Dette er leger, tannleger og lærere. Jeg tror at, i motsetning til mange,  at disse kommer til å bli gode skattebetalere, de kommer til å integreres på en fantastisk måte og de kommer til å bli viktige for Norge, sier Stordalen.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere