NA24.no

Nå må du trene rumpa

PÅ UTSTILLING: Nå skal rumpa synes! Den nye herrebuksetrenden er ettersittende og sexy.
PÅ UTSTILLING: Nå skal rumpa synes! Den nye herrebuksetrenden er ettersittende og sexy. (SCANPIX)
Den nye herrebuksemoten overlater lite til fantasien.

(LXUS.no) Er du blant de mange menn som bare trener armer og overkropp når du er i treningsstudioet? Da er det på tide at du utvider treningsprogrammet til også å omfatte ben og rumpe.

Nå er det nemlig slutt på tiden da herrestumpen kunne skjules i vide bukser uten fasong. Nå skal buksene være figursydde og kroppsnære, og rumpa skal synes!

- Menn har vært livredde for å gå med for trange bukser, så vi tabber oss ut ved å bruke store, posete bukser, sier redaktør Daniel Peres fra Details til The New York Times.

Ikke glem understellet!

Menn bruker i dag en formue på utseendet - både på trening, velvære og klær - men resultatet av dette vises stort sett over beltestedet. Nå krever den nye buksemoten en forandring.

FIGURNÆRT: Flere av de store motehusene satser nå på ettersittende dressbuker. Denne fra Prada er ikke blant de mest avslørende...

- Det har vært en forandring gjennom de siste par årene, sier personlig trener Steve Feinberg til The New York Times.

- Det pleide å handle om 'hvem bryr seg om hva bena dine ser ut?' Slik er det ikke lenger.

Om det var mer veltrente rumper eller trange bukser som kom først, er like vanskelig å avgjøre som historien om høna og egget. Men stadig flere motehus kaster seg på trenden med kroppsnære herrebukser, noe som spesielt kommer til syne på moderne dresser.

Dilla på luksus? Sjekk LXUS-forsiden!

Og dersom du vil vite mer om hva gutta bør kle seg i nå, kan du sjekke ut disse 12 trendene for 2009 og listen over syv plagg alle menn bør ha i skapet.

Har du et tips til LXUS? Send det hit!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere