NA24.no

Foto: NTB Scanpix

Nå skal han bli pappa

Sist oppdatert:
Og Røkke skal bli bestefar - til ei jente.

Kristian Monsen Røkke (30) og Nina Glende Johnsen (28) venter barn. Johnsen har termin i januar, og det blir ei jente.

Familien opplyser til Nettavisen NA24 at de ikke ønsker publisitet rundt saken.

Kjell Inge Røkkes eldste sønn giftet seg våren 2012 i Philadelphia, der han er sjef for skipsverftet med mer enn 1000 ansatte.

De to har leilighet på Frogner i Oslo, men er bosatt i Philadelphia, i en leilighet som er registrert på Kjell Inge Røkke.

Hopper etter bestefar

Kristian Monsen Røkke har kun rukket å bli 30 år, men har tross sin unge alder fått tillit av faren til å lede Aker Philadelphia Shipyards gjennom en relativt tung tid for skipsbyggingsindustrien generelt.

Så langt har han hatt megasuksess.

Tidligere var han trainee som controller og produktsjef, men er nå toppsjef. Kristian har også jobbet ved Aker Solutions i Malaysia, og vært prosjektleder i selskapet Converto Capital Management. Det er Kjell Inge Røkkes Aker-selskap som håndterer finansielle investeringer.

Kristian studerte økonomi både i USA, London og på BI her hjemme. Hans kone har også økonomiutdanning, og har studert ved Copenhagen Business School.

En av Norges rikeste

Den vordende bestefar, Kjell Inge Røkke (55), er på sjuendeplass på Kapitals liste over Norges rikeste. Magasinet har beregnet hans formue til 12,6 milliarder kroner. Han har 27.000 ansatte, og er med det en av Norges største arbeidsgivere.

Kristian og søsteren Elisabeth (27) er Kjell Inge Røkkes barn fra ekteskapet med Kari Monsen Røkke. De ble skilt etter tolv års ekteskap i 1992.

(Saken fortsetter under bildet.)


Kjell Inge Røkke giftet seg med Anne Grete Eidsvig i 2004. Paret har to barn sammen.

I 2013 kom Kristian Monsen Røkke inn på eiersiden til Aker-konsernet. Faren har et ønske om at alle barna skal arve en mindre andel av aksjene når de fyller 30 år.

Har du nyhetstips? Tips tommy.brakstad@nettavisen.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere