NA24.no

Navamedic taper penger

Sist oppdatert:
Øker omsetningen, men klarer ikke tjene penger i andre kvartal.

Legemiddelprodusenten Navamedic sliter med å tjene penger, selv om omsetningen øker.

NA24 - din næringslivsavis

Øker omsetningen
Omsetningen i legemiddelprodusenten ble 16,9 millioner kroner i andre kvartal, som er opp 4,2 millioner kroner sammenlignet med samme kvartal i fjor.

Halvårstallene i omsetningen øker til 33,2 millioner kroner, fra 26,9 millioner kroner første halvår i fjor.

Selskapet fortsetter å tape penger og driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) ble igjen minus for selskapet. Det ble minus 2,2 millioner kroner i andre kvartal, som er en forverring fra minus 800.000 kroner i samme kvartal i fjor. Halvårstallene er i minus 1,4 millioner kroner, mot pluss en million kroner i fjor.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Nytt management
Legemiddelprodusenten opprettholder sin tidligere utalte strategi å utvikle sin nisje og være den foretrukne partner for selskaper som ønsker å posisjonere seg i nordlige Europa.

- Det nye managementet jobber med nye og lovende forretningsmuligheter, skriver selskapet i meldingen tirsdag.

Olof Milveden tiltrådte som konsernsjef i mai i år og har bred erfaring fra industrien hvor han sist satts om sjef for det sveitsiske farmasøytselskapet Sandoz.

Hovedfokus fremover
Overleveringen av medisinen Glucomed, som brukes i behandling av slitasjegikt, og presentere nye forretningsområder for implementering.

- Vi skal minimere kostnader, forbedre profitten, skriver selskapet i en melding. Selskapet prises på Oslo Børs til 65,6 millioner kroner tirsdag og aksjekursen omsettes til 8,70 kroner.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere