NA24.no

Navnevansker for GK

Foto: André C. Utvik/NA24
Sist oppdatert:
Den nye lederen i Sverige for Geelmuyden.Kiese vil forenkle navnet på selskapet.

PR-veteranen Åsa Elm er ansatt som ny rådgiver for Geelmuyden.Kiese og også konstituert som administrerende direktør.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Åsa Elm karakteriseres som pr-veteran av fagbladet Resume. Hun har jobbet i bransjen siden 1990, og var blant annet konsulent hos JKL i seks år.

Geelmuyden.Kiese har slitt med å tjene penger på satsingen i Sverige og i 2006-2007 sluttet flere personer for å starte egen virksomhet.

Noe av det første Elm ønsker å gjøre noe med er navnet.

– Tidligere har jeg aldri lyktes med huske hva byrået heter. En liten forenkling av navnet kunne nok hjelpe sier Elm til Resume.

Daglig leder Stein Jacob Frisch i Geelmuyden.Kiese sier til Resume at kontoret i Stockholm har mye å bevise og at de satser på en kontrollert vekst.

I en mail til NA24 Propaganda poengterer Elm at hun ikke planlegger å skifte navn på selskapet, men kanskje forkorte navnet.

- Jeg vil dementere at et navnebytte er aktuelt i Sverige. Derimot kan det bli aktuelt å bruke GK istedet for det fullstendige navnet i større utstrekning enn i dag. Grunnen er at navnet er vanskelig å uttale og huske for en svenske, skriver Elm.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere