NA24.no

HIVES IKKE UT: Oslo Arbeiderpartis nominasjonskomité har ikke kastet Saera Khan ut av lista etter nyheter om at hun har ringt til spåkoner for enorme beløp.
HIVES IKKE UT: Oslo Arbeiderpartis nominasjonskomité har ikke kastet Saera Khan ut av lista etter nyheter om at hun har ringt til spåkoner for enorme beløp. Foto: Scanpix

Nekter å betale Ap-toppens mobil

Sist oppdatert:
Stortinget grep inn og stoppet betalingen av Saera Khans mobilregninger.

VG skriver at regningene har vært så høye at stortingspresident Thorbjørn Jagland grep inn overfor partikollegaen tidligere i år.

NA24 - din næringslivsavis

Ifølge Jagland var regningene på langt over snittet på 20.000 kroner i året. Khan selv nekter å opplyse om størrelsen på regningene, som hun nå betaler selv.

- Grunnen er at regningene har vært litt høye. Jeg vet at jeg har høye regninger fordi jeg ringer mye til familien i utlandet, sier Khan.

Ifølge VG hemmeligholder Stortinget nå opplysninger om hvordan flere stortingsrepresentanter har fått advarsler etter forsøk på å få dekket svære telefonregninger.

- Jeg kan også opplyse at en annen representant har fått en muntlig advarsel basert på det forbruket som er fremkommet til nå i år, skriver Jagland i en redegjørelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere