NA24.no

NetCom sliter med kontakten med utlandet

Dekningen i utlandet forsvant for mange av NetComs kunder etter et kabelbrudd fredag. Illustrasjonsfoto.
Dekningen i utlandet forsvant for mange av NetComs kunder etter et kabelbrudd fredag. Illustrasjonsfoto. Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Et kabelbrudd gjør at NetCom-kunder har problemer med å ringe mellom Norge og utlandet. Selskapet vet ikke hvor lang tid det vil ta å rette opp feilen.

Både kunder i Norge og utlandet er berørt, opplyser kommunikasjonsdirektør Severin Roald i NetCom til NTB. Han legger til at de fleste som opplever problemer, er de som ringer fra utlandet til Norge. Den andre veien er det mindre problemer.

- Kunder som forsøker å bruke nettet innenriks i Norge er ikke berørt, sier Roald videre.

Severin Roald, kommunikasjonsdirektør i Netcom.

Til VG sier Roald at det jobbes på spreng for å fikse feilen, men han tør ikke anslå hvor lang tid det tar. Han sier spørsmål om eventuell kompensasjon til dem som er rammet, er noe selskapet må komme tilbake til.

NetCom jobbet fredag med å dirigere trafikken en annen vei og å reparere kabelen, melder Dagbladet. Problemet oppsto fredag formiddag, men NetCom vet ikke hvor mange som er berørt eller om det gjelder alle kunder som er ute på reise.

- Det er riktig å si at det er mange som har et problem, sier Roald og legger til at det gjelder «mange land». (©NTB)

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere