NA24.no

Nettby stenger dørene

(Faksimile)
Sist oppdatert:
Har blitt knust av Facebook

Etter fire år med suksees er det 1. januar 2011slutt på nettby.no. Styret i Nettby Community AS har valgt å legge ned hele nettsamfunnet, står i en melding på nettstedet.

Det siste halvannet året har Nettby derimot hatt en kontinuerlig nedgang i trafikken. For å snu utviklingen har det blitt implementert en lang rekke tiltak, inkludert en komplett redesign. Den negative tendensen har imidlertid ikke vært mulig å snu og det er ikke utsikter til at det vil endre seg. Dette er ikke et særnorsk fenomen, men også i for eksempel Danmark, Sverige og Frankrike har de nasjonale nettsamfunnene opplevd sterk tilbakegang. Vinneren er Facebook., står det på siden.

Ifølge siden vil det bli lagt tilrette for at tidligere brukere skal kunne hente med seg bilder og annet som skal ha vært lagt ut og delt med nettsamfunnets brukere og at nettsamfunnets valuta «max» vil bli refundert.

Les flere saker på NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere