NA24.no

Nikita klipper til

Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Sveisent resultat fra frisørkjede.

Frisørkonsernet Raise (tidligere Nikita Gruppen) bedret lønnsomheten markant i fjor selv om omsetningsutviklingen var flat.

Resultat før skatt endte på pluss 22,6 millioner kroner, mot minus 8,2 millioner i 2008 for Raise og datterselskaper. 2008 var blant annet preget av en mislykket satsning i Storbritannia.

Omsetningen falt marginalt fra 303,6 til 300,2 millioner kroner.

- Vi er meget godt fornøyd med årets resultater som er de beste noen sinne, sier konserndirektør Rita Kristin Broch i en pressemelding.

Den største delen av virksomheten er fortsatt frisørsalonger under Nikita-navnet, men Raise omfatter nå også konseptene Hair Shop, Alex Verdini og Preus Frisør, i tillegg til opplæringsvirksomhet og produktsalg.

- Vi fortsetter med det vi kan best; bygge, kjøpe og utvikle frisørsalonger i Norge og Sverige innenfor både eksisterende og nye konsepter. Vi har i 2010 planer om å kjøpe og bygge et 20-talls salonger og går spennende tider i møte, sier Broch.

Nikita-gründer Inger Ellen Nicolaisen er i dag styreleder i Raise.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere