NA24.no

Nina skal selge soltimer

Foto: PER HEIMLY
Sist oppdatert:
Men Fjalestad vil helst jobbe i politiet.

19 år gamle Nina Fjalestad fra Asker ble kåret til den nye frontfiguren til landets største solkjede etter å ha utkonkurrert nærmere 1200 kvinner og menn som kjempet om det samme modelloppdraget.

19-åringen skal være frontfigur på kjedens 130 solsentre over hele landet det neste året.

Modelloppdraget for Brun og blid er det største i Norge og gir inntil 500.000 kroner de neste årene. Hun mottok umiddelbart 200.000 kroner etter seieren. I ukene etter seieren fikk hun en fotoshoot med Per Heimly, en av landets fremste fotografer.

Seieren i Brun og blid Modell 2012 er også hennes store gjennombrudd som modell. Nina Fjalestad var også med i finalen i Frøken Norge.

19-åringen, som vurderer Politihøgskolen fra neste høst, vil pryde fasader over hele landet det neste året.

Tusenvis av konkurrenter
- Vi er svært fornøyd med den nye frontfiguren. Det var over tusen jenter og gutter, kvinner og menn som konkurrerte om å bli den nye modellen til Brun og blid, sier administrerende direktør Thorbjørn Frantzen i en pressemelding og svært fornøyd med bildene til fotograf Per Heimly.

Les også: Hun er den nye solmodellen

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

- Det er sterke og klare bilder som fanger både blikk og øyeblikk. Det er avgjørende at vi har en tydelig frontfigur som er lett å kjenne igjen, og som også skaper en feelgood-følelse til omgivelsene, sier Frantzen, i meldingen.

Brun og blid har tidligere brukt Kristian Kjelling, Cathrine Larsåsen, Kathrine Sørland, Beate Haga og Charlotte Thorstvedt som frontfigurer. Det siste året har småbarnsmoren Camilla Teksum vært frontfigur.

Var helt satt ut
- Det er nesten ikke til å tro. Dette er stort for meg, virkelig stort. Jeg er helt satt ut, utbrøt 19-åringen da juryens dom forelå under kåringen av den nye solmodellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere