NA24.no

Nio lukter avtale

Krisetyngede Nio Security kan få en viktig partner i Europa.

Det er imidlertid avhengig av at Nio Security Inc klarer å komme seg ut ut av gjeldskrisen selskapet nå er inne i. Uten en refinansiering vil Nio Security vær e på vei mot skifteretten.

NA24 - din næringslivsavis

Det er britiske Genie CCTV Ltd som nå har inngått en foreløpig avtale om distribusjon og salg av Nios CloseView og SteadyEye-produkter. Under avtalen vil Nio bli en OEM-leverandør til Genie på ikke-eksklusiv basis for markedene Europa, Afrika og Midtøsten.

Genie vil under avtalen kjøp minimum 800 enheter av CloseView og SteadyEye, som vil gi Nio omkring 1,3 millioner dollar i driftsinntekter i 2009. I tillegg vil Genie aktivt markedsføre Nios produkter overfor store britiske distributører.

Dersom avtalen kommer på plass vil Genie overta Nios salgskorps i Europa og det meste av selskapets logistikkdrift i regionen. Dette skal gi reduserte driftskostnader for Nio. Genie som er et privateid selskap i markedet for høykvalitets sikkerhetsutstyr har vært forhandler for Nio siden 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere