NA24.no

Nok et gull for gründer

(faksimile)
Etter StepStone står Erik Bakkejord bak nok en IT-suksess.

Mannen bak StepStone, Erik Bakkejord, står bak nok et meget inndrivende IT-basert pengemaskin. Intility heter gullfuglen som siden etableringen i 2000 har levert en stadig økende omsetning, nesten 100 prosent kundetilfredshet og en resultatmargin på over 20 prosent, skriver Finansavisen.

Forretningsideen er å tilby en ekstern IT-avdeling til små og mellomstore bedrifter. Og ifølge finansavisen er 98,3 prosent av kundene veldig fornøyde med tjenestene de mottar.

- Vi har trolig de mest fornøyde kundene i Skandinavia, sier Erik Bakkejord til finansavisen.

Og Bakkejord forventer er fortsatt vekst i årene som kommer.

- Vi forventer fortsatt organisk vekst, primært i bransjer vi allerede er sterke i – som finans, konsulent- og revisjonsbransjen. Samtidig forventer vi å opprettholde lønnsomheten, både for oss selv og kundene som benytter løsningene våre, sier Bakkejord.

Bakkejord solgte seg ut av StepStone før dot-com-boblen sprakk og satte gevinsten inn i Intility som siden oppstart har gitt Bakkejord nærmere 50 millioner i utbytte.

Les flere saker på NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere