NA24.no

Kommunikasjonsrådgiver Nor PR
Kommunikasjonsrådgiver Nor PR Foto: Nor PR

Nor PR dobler i Stavanger

Henter ny rådgiver fra Rogaland Teater.

Ingrid Milde, i dag presse- og informasjonsansvarlig ved Rogaland Teater, er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Nor PRs avdeling i Stavanger. Hun blir Nor PRs andre ansatte i Stavanger og byrået melder nå at de vil utvide staben i oljebyen ytterligere. Kontoret samlokaliseres med Oktan Apropos, som i likhet med Nor PR, har Media Bergen som hovedaksjonær.

Ingrid Milde har mer enn 20 års erfaring som arrangør og informasjonsarbeid i kultursektoren i Stavanger. Hun er utdannet journalist og har de siste syv årene vært presse- og informasjonsansvarlig ved Rogaland Teater.

– For min del har det vært en hovedoppgave å skape oppmerksomhet om kulturorganisasjonenes og de forskjellige prosjektenes mål og mening, samt opprettholde et positivt omdømme for organisasjonene på sikt. Nå ønsker jeg å kombinere min kompetanse som journalist og bakgrunn fra kulturlivet med det store nettverket jeg har opparbeidet gjennom årene i næringslivet, organisasjonslivet, offentlig forvaltning og mediene, sier Ingrid Milde i en pressemelding.

I Stavanger vil Nor PR tilby rådgivningstjenester på bred basis.

– Rogaland er en region preget av et sterkt og vitalt næringsliv, men med få aktører i vår bransje. Det gjør det spesielt interessant å satse i Stavanger. Med dyktige kommunikasjonsrådgivere og godt samarbeid med Oktan Apropos har vi alle muligheter for å lykkes, sier gründer og styreleder Hans Wilhelm Gullestad i Nor PR.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere